100727

När jag hade service idag sålde jag en biljett för en utflykt i augusti. Detta är ju helt sjukt, tiden går så fruktansvärt fort! Nyss var det januari och jag sökte jobbet som reseguide och april när jag var på Gran Canaria på utbildningen. Men jag gillar att tiden går fort för jag saknar faktiskt Sverige nu, även om den här dagen har varit superbra! Tänker dock inte berätta varför just nu!
Nu bär det snart av till Flower Street för att käka och sen ut till flygplatsen!

100725

Pjuh, jag överlevde morgonen! Var på flygplatsen innan jag åkte vidare till Burgas mentalsjukhus för ett ärende. Det var fanemig läskigt! Tänk er gamla filmer från skumma sjukhus osv med massor psyco-personer. Precis så var det. Patienter gick runt som zoombies och bara stirrade rakt in i väggen, det var fruktansvärt nergånget och alla bara var läskiga. Men nu är man ytterligare en erfarenhet rikare i alla fall! Nu väntar en timmes sömn innan jag ska tillbaka till flygplatsen! God natt!

100725

Vet inte riktigt var jag ska börja. Satt här i eftermiddags och chattade lite på msn när telefonen plötsligt ringde. Det var mamma som berättade att nån ville träffa mig på Hotell Iberostar. Hon berättade senare att Jönsson och lillasyster hade kommit hit i största hemlighetsmakeri. Skapligt chock, men fan så skoj! Kära återseenden! :)
Var där en stund på eftermiddagen innan det bar ut på en löptur med Oskar. Nu ska jag snart ut med dom och äta! Görnice! :D
Och föresten. Nu har Mrs. Koch och Nordén bokat resa hit ner också! De kommer den tionde augusti och ska bo på hotell Europa. :) Dessutom har jag nu sett min första lön! This day is wonderful!

100724

Fram till för några timmar sedan hade vi ingen ström i Sunny Beach, och hade då inte haft sedan igår morse i stort sett (med några timmars undantag igår kväll)! Ingen kunde ta ut pengar, ingen kunde köpa mat bortsett från vedugnseldad pizza, med råvaror som stått i värmen, ingen kunde få kallt vatten och ingen kunde göra något annat. Något som alla dock kan är att klaga på guiderna. FUCK YOU BITCHES säger jag bara. Ikväll får det helt enkelt bli att festa bort all frustration... Är dock enda guiden som är ledig imorgon så kanske blir ensamt senare, men i så fall finns ju alltid gästerna!
Mamma, du behöver inte oroa dig! Om något händer så ringer jag snygg-rune så kommer han och hämtar mig! :) Lets go fucking menthol!

100721

Puuh! Nu är måndag, tisdag och onsdag avklarat. Dessa tre dagar är de mest intensiva flygplatsdagarna i veckan. Planen kommer hela tiden och samtidigt. Igår hade vi tre flyg som landade inom loppet av nio minuter. Då vet man att man lever. Idag har jag farit till flygplatsen två gånger och sedan varit där i ett antal timmar för att sända bussar kors och tvärs! Nu väntar sängen för en ny lång dag med service, service och åter service! Föresten. Det är torsdag imorgon. Lill-söndag! Kanske läge för en öl? Jajjemen, skulle tro det!
Avslutningsvis är det också re-lansering för en av nätets mest kända bloggar. Kalle Kind is back @ Nogg! Ryktet säger att hans Europaturné gav så många anhängare som alla krävde att få följa hans liv att han nu måste sparka igång Nogg-maskineriet igen! Adressen är http://nogg.se/kind

100719

Dagen:
04,15-07,15 flygplats.
09,00-11,00 telefon.
12,00-16,30 flygplats.
18,35-00,00 utflykt till Hanska Shatra.
Det är minst sagt slitigt att jobba som guide, men jag är happy! Teamet blir bara skönare och skönare och man lär sig mer och mer hela tiden! Me like! Imorgon ska jag vara både Bamse- och Superkidsledare. Skoj, skoj, skoj!

-

Precis hemkommen från Nessebar som är sjukt jävla mysigt. Vi hamnade på en restaurang uppe på en höjd med fantastisk utsikt över Svarta Havet – helt underbart att komma ifrån Sex-And-The-Beach-dunket här i Sunny Beach. Men nu sitter man återigen här hemma och hör de där jävla holländarna utanför fönstret. Kan de aldrig sluta sjunga sina jävla supportersånger? Samma jävla ramsa kväll efter kväll. Och jag som snart ska upp till flygplatsen. Hmf.

100718

Är ledig idag, oj oj så skönt! Har sovit på stranden och bara haft det bra! Badat i havet som är helt ljummet. Det blev rejält med partaj igår och det var hur skoj som helst! Började kvällen med en löptur till Nessebar och tillbaka! Självklart så struntades det i stretchingen och istället knäpptes en öl i hotellbaren. Mums. Kvällen fortsatte på Chili Peppers (med alldeles för starka drinkar), Valhalla (med billig öl) och slutligen Happy Viking där det som vanligt dansades på både bord och bardiskar. Undra vad de säger om man fortsätter med det på Statt när man kommer hem?
Nu ikväll bär det av in till Nessebar med Rune, Sarah och Rikke för lite käk innan flygplatsen väntar på mig i natt. Ska vara responsible för en Stockholm-departure. Men först väntar tvättstugan. Hörs!

100715

Julafton, påskafton, nyårsafton. Alla är härliga traditioner. Frågan är om inte transferöl slår dem alla. Vi har transfers fem dagar i veckan och att avsluta en sådan dag med en, två eller kanske tre öl i receptionen är riktigt gött. Skål!

100712

Ja, några av er har redan läst på Facebook. Men jag ska alltså vara bamseledare imorgon. B a m s e l e d a r e. Fan så skoj det ska bli att springa runt med massa femåringar och bara vara allmänt larvig och mer störd än vad jag brukar vara. Dessutom – jag får äta frukost på Majestic. Den är minst sagt enorm. Både enormt stor och enormt god. Helt galet. Tänk er själva att få käka färsk frukt, nybakat bröd, fräscha smörgåsar och dricka färskpressad apelsinjouice efter att ha ätit mjölk och corn-flakes med vatten i över en månad. Mums.
Sedan är jag ledig mitt på dagen och sen blir det flygplats hela kvällen!
Och en grej till – antagningsbeskedet kom idag. Kom in på två kurser i Kalmar, en distanskurs och sen den riktiga journalistik och medieproduktion. Hm. Om man ska tacka ja eller inte, det återstår att se...

100711

Då sitter man här igen då. För första gången på evigheter har jag verkligen tid för det! I en kvart bara, men ändå. Utan att stressa till något eller liknande. Inatt ska jag till flygplatsen och skicka iväg ett plan till Stockholm. Det blir min första natt som flygplatsansvarig. Det ni. Flygplatsansvarig! Mohah!
Idag har jag haft service. Har gått superbra, allting egentligen! Och nu bär det snart av för att se VM-finalen och knäppa lite öl! Har vart vit i nästan tre dagar i sträck nu. INTE OKEJ!
Vi hörs!

100709

FUCK! Har servicetelefonen ikväll. Hur ska man kunna må bra under en ledig kväll utan en eller annan öl? Hmf. Trots att det blivit så pass många är det fortfarande lika gott. Livets vatten hörrni, livets vatten!

100709

Oj vad fort klockan ringer på mornarna. Gick och lade mig för fem timmar sedan men det känns som betydligt mindre. Igår var det jobb i ungefär 17 timmar med en sexbitars Chicken Nuggets i magen innan man kom hem från flygplatsen och somnade som en stock. Transfern gick annars kalas och jag tror själv att det var den bästa hittills! Idag blir det nog inte lika lång tid, men åtminstone till åttasnåret, så en tolv timmar får jag räkna med.

Vädret är katastrofalt just nu. Igår ösregnade det nästan hela eftermiddagen och kvällen = mindre nöjda gäster. Tror det var ungefär tre gånger så många gäster i servicecentret som det brukar vara...
Föresten, igår var det exakt en månad sedan jag kom hit. Tiden har gått väldigt fort och snart är det dags att söka en vinterdestination. För dem som ska göra detta alltså...

100707

Håller på och fixar mig inför flygplatsarbete. Ska ta emot en ny kollega och vara hans "buddy" så han kommer in i gänget, jobbet och Sunny Beach så idag gäller det att transfern sitter perfekt så man visar upp sig från sin bästa sida. Vi behöver lite fler grabbar i teamet så Peter är efterlängtad som fjärde kille in i guideteamet.
Kommer hem runt fyra och då blir det hej då-kramar med Kalle och Patrik. De åker hem idag. *Snyft*. Nu vet man inte när man får träffa dom igen... En månad? Två? Tre? Hm, den som lever får se...

100706

Då var det snart slut på två hellediga dagar. Har varit enormt skönt att få göra något annat än jobba men nu när Karl och Patrik reser hem imorgon så är det bara att börja jobba igen! Ska till flygplatsen ikväll och sen blir det flygplats hela dagen imorgon och en stund på kvällen med. Känns tråkigt att de ska hem, har varit superskoj att ha haft dem här. Idag sov vi länge efter en rejäl festnatt och sedan drog vi till ett av våra hotell och stekte vid poolen. Wonderful!

Ja som sagt. Fest igår. Hej och hå så skoj det var! Jag, Kind och Patrik drog till Viking runt tio. Fick gratis bar i en timme, vilket jag passade på att utnyttja genom att hämta ut lite extra öl så det skulle räcka ett tag till. Hade dem under bordet och bara plockade fram. Billigt och spårat. Cecilia och Helene kom efter några timmar. Kate Ryan kom upp på scen runt tvåsnåret på Viking. Drog igång med Ella Ella L'a och sen spårade det bara mer och mer. Observera dock att hon kom och gjorde high-five med mig! DEN NI! Kvällens avslutades med en otroligt spårad promenad till Sveda och Robins place – där poppe redan låg och sussade. Han sköter sig minsann när han är på semester. Håller dygnsrytmen.
"Lökringar, var kan man köpa lökringar? Jag vill ha flest lökringar i hela Sunny Beach!". HAHA!
Filmklipp från Happy Viking, klicka här!

100705

Godmorgon!
Igår hade vi teambuilding från klockan 15 och framåt. Vi började i Aquapark och lekte bland vattenruchekanor och drog sedan vidare till Sea Star för gratis mat, och öl! Jag har ansvarsområde för Hotell Victoria och det blev utsedd till Bulgariens näst mest succéartade hotell under maj och juni! Alltså det hotellet med bäst servicescore från gästerna. Victoria blev faktiskt bästa hotellet i Sunny Beach *stolt*.
Blev några järn på Sea Star kan jag säga! Därefter drog vi några stycken vidare till Viking för att träffa Pontus, Sveda med kamrater. Var verkligen SUPER att få träffa dom igen! Ännu mer super var att det var gratis i baren. Fick två öl i handen direkt när jag kom in. Helt okej. Vi röjde endel på dansgolvet och klockan hann bli ganska mycket innan jag kom hem. Synd bara att Kalle och putte låg kvar på hotellrummet. De fick väl kanske sin dos av Sunny Beach kvällen före när de hade fest i min lägenhet utan mig eller min tillåtelse^^
Nu väntar stranden och senare ikväll konsert med Kate Ryan på Happy Viking!
Måste bara avsluta med att citera min gode vän Karl Kind på frågan vad han tyckte om Den glade viking: "Det var ingen större hit, eller jo, det var annorlunda".
BAMSEKRAM!

100704

Igår vid lunch fick jag reda på att Stephanie blivit sjuk. Jag kastades rakt in i hetluften och fick ta hand om hennes utflykt till Erkesch. Min första utflykt, och det helt oförberedd... Men det gick faktiskt bra. Trevligt som tusan och roligt så inåt helvete var det!
Desto tråkigare blev det när jag kom hem. Kalle och Putte hade min nyckel. Och hade dragit på Viking, fast vi hade en deal om att de fick ta nyckeln ifall de var hemma när jag kom vid halv tolv. De svarade varken på samtal eller SMS och jag lyckades tillslut låna en extranyckel ifrån receptionen. När de sedan kommer hem vid två säger dom "Är viktor redan hemma" med förvånad ton. "Ja, va fan tror ni?!!?" Idioter. Blev inte mycket sömn sedan. Man kan ju säga att de verkligen har levt som man ska i Sunny Beach...
Idag har vi haft teambuilding på vattenlandet här och nu ikväll väntar Monthly Awards. ska bli görskoj! Därefter blir det utgång, förhoppningsvis tillsammans med Pontus, Sveda & Co som intog Sunny Beach natten till idag! Och så bröderna spårning såklart!

100702

Vad ska man säga. Efter jobbet igår drog jag, Patrik och Kalle till Den Glade Viking med några arbetskamrater. Pubcrawl stod på schemat. Ja, ni hör ju hur det låter. Spårat.
  • A pub crawl (sometimes called a bar tour, bar crawl or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs or bars in a single night, normally walking to each one between drinking. /Wikipedia.
Vi var på fem olika barer/klubbar och på varje ställe stod personalen med brickor och delade ut olika sprit-drycker som då var gratis. En lagom flippad men kalasrolig kväll avslutades på Den Glade Viking igen. Om jag inte sagt det förut tycker jag att det är ett stört ställe.
Föresten. Jag åt världshistoriens kanske dyraste McDonaldsrätt inatt. 15,50 Leva. 80,50 Kronor. Snacka om natt-taxa.
Idag har jag varit ledig och vi har stekt på stranden. Galet varmt är det här.

Trevliga gäster man har fått då....

Klockan är halv sju men Kalle och Putte har redan däckat. Kul första dag med dom.


RSS 2.0